Returns & Refunds

RETURN POLICY

Puteți anula sau returna comanda, fără a invoca niciun motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, conform Legii nr. 130/2000.

Montblanc România garantează o rambursare integrală cu condiția ca toate produsele să fie returnate în aceeași stare în care au fost primite. Aceasta înseamnă că produsele nu trebuie să fi fost deteriorate, modificate sau orice etichetă de pe produs trebuie să fie intactă. Trebuie returnat si certificatul de garantie. Costul de transport nu este rambursabil.

Consumabilele și produsele care au fost personalizate nu pot fi returnate: instrumente de scris care au fost gravate și/sau articole din piele care au fost ștanțate la cerere și cu acordul scris al clientului.

Dacă doriți să anulați sau să returnați comanda, vă rugăm să ne trimiteți o notificare prin e-mail la office@montblancboutique.ro sau să ne contactați telefonic, M: 0770 322 793.
Rambursările se vor face folosind aceeași metodă folosită pentru a efectua plata cât mai curând posibil, în cel mult 2 zile de la primirea notificării dvs. de anulare, cu condiția să fi primit articolele.